Afbeelding
Dries van Dijk

Knipscheer Infrastructuur nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

VSCO’61 heeft deze week Knipscheer Infrastructuur Almere als nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen. Uit handen van Gerrit van der Meulen, Regioleider Dronten, Emmeloord en Wezep ontving sponsorcommissielid Lammert Vlieger op een zonovergoten sportpark De Heughte de nieuwe reclameborden. Als blijk van dank en waardering werd Knipscheer Infrastructuur een fraai bloemstuk overhandigd door VSCO’61 en veel zakelijk succes toegewenst.

Knipscheer Infrastructuur is in 1980 opgericht in Dronten door Jan en Joke Knipscheer. Enige jaren later heeft het bedrijf zich ook gevestigd in Almere. Hier bevindt zich nu ook het hoofdkantoor. Na de overname van Zwolse Aannemingsmaatschappij (ZAM) beschikte het bedrijf ook direct over een locatie in Lelystad. Vervolgens is er ook een vestiging in Zeewolde geopend. Knipscheer is dus van oorsprong een Flevolands bedrijf. Door verdere groei zijn er momenteel ook locaties van Knipscheer in Emmeloord, Wezep en Heerenveen.

Knipscheer Infrastructuur is een middelgroot bedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw. Met circa 100 medewerkers voert Knipscheer in Flevoland en de omliggende Provincies civieltechnische werken uit. Naast aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grond- en onderhoudswerk is het bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van gefigureerde en vloeistofdichte betonvloeren, realisatie van civiele betonconstructies en specifiek infrastructureel schoonmaakwerk (Knipscheer Infra-Clean). Ook wordt er in opdracht van ProRail rondom het spoor gewerkt bij o.a. de aanleg stations en geluidsschermen. Samen met dochterbedrijven Knipscheer Rail-Infra en Knipscheer Infra-Clean zijn er circa 160 medewerkers in dienst.

Ook op de Noord-Veluwe is Knipscheer Infrastructuur een graag geziene partner. Het groeiende bedrijf opent komende maand een nieuw pand opent aan de Warmtestroom op Bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek. Gelet op het feit dat vele Knipscheer-medewerkers woonachtig zijn op de Noord-Veluwe toont het bedrijf ook haar maatschappelijke betrokkenheid voor de regio. Naast de samenwerkingen met lokale ondernemers hebben zij oog en oor voor de samenleving en het verenigingsleven. Zo ook voor VSCO’61. Deze week kreeg de support gestalte door de toetreding van Knipscheer Infrastructuur als reclamebordsponsor van VSCO’61. Op een zonovergoten sportpark De Heughte overhandigde Regioleider Dronten, Emmeloord en Wezep Gerrit van der Meulen de mooi gestylde reclameborden aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. Hierbij kwam nog een leuk detail naar voren. Zijn grootvader, ook Gerrit van der Meulen geheten, heeft in 1986 als voorzitter van Oudheidkundige Vereniging ‘De Broeklanden’ uit Oldebroek de naam ‘De Heughte’ voor het sportpark van VSCO’61 bedacht.

Aan Gerrit van der Meulen werd als blijk van dank en waardering voor Knipscheer Infrastructuur een fraai bloemstuk overhandigd en het infrabedrijf werd veel zakelijk succes toegewenst.

De nieuwe reclamebordsponsor van VSCO’61 is te bereiken op:

Knipscheer Infrastructuur B.V.
Damsluisweg 35
1332 EA Almere
T: 036 - 532 02 00
E: info@knipscheer.com

Knipscheer Infrastructuur B.V.
Warmtestroom 6
8094 SB Hattemerbroek

Gerrit van der Meulen
T: 06 - 534 47 950
E: g.vandermeulen@knipscheer.com

Knipscheer Infrastructuur is ook via Facebook, LinkedIn en Instagram te vol