Afbeelding
Bredewold Communicatievormgevers

Sportpark De Heughte centraal in nieuwe presentatiegids VSCO’61

· leestijd 1 minuut Algemeen

Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen heeft VSCO’61 haar nieuwe presentatiegids gelanceerd. Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Lelystad’67 overhandigden commissieleden Rinze Kaatman en Jan Borgers de eerste exemplaren aan de nieuwe hoofdtrainer Stephan Nuesink en selectie-aanvoerder Rick Pul. Dat gebeurde onder het toeziend oog van de voltallige selectie tijdens een korte bijeenkomst, waarbij ook leden, supporters en sponsors aanwezig waren.

Centraal thema in deze 22ste editie van de presentatiegids is ‘De Heughte’. In meerdere artikelen worden diverse aspecten van het sportpark belicht. Zo komt materiaalman Cees van Oene aan het woord in het materiaalhok dat hij beheert. Onderhoudsman Jan van de Weg geeft inzicht in het vele werk dat wordt verzet, zodat het sportpark er altijd tiptop bij ligt. Anderen vertellen over hun lievelingsplekjes op en langs de velden. Er is een mooi artikel over de vaste bezetters van de toegangspoort Willy van Oene en Bertus van de Grift. Ook enkele buren vertellen hun verhaal en uiteraard speelt voor vele voetballers en supporters de kantine een belangrijke rol als ontmoetingsplek.

De gids is in een bijzondere tijd tot stand gekomen. Tijdens de lock-down kon de redactie niet fysiek bij elkaar komen en werd gebruik gemaakt van moderne communicatiemiddelen als Skype en Whatsapp. Er moest ook een creatieve oplossing worden bedacht als alternatief voor de traditionele elftalfoto omdat van de selectie omdat deze door de afstandsregel niet op de gebruikelijke manier gemaakt kon worden. Die werd gevonden in de vorm van een uitklapbaar vierluik centraal in de gids, waarop elke speler en ieder lid van de Technische Staf afzonderlijk is geportretteerd. Dit kwam tot stand in nauwe samenwerking met fotograaf Herman van der Wal, vormgever Bredewold en hoofdsponsor Prins Bouw.

De Presentatiegidscommissie is tevreden over het eindresultaat en hoopt dat de nieuwe gids de lezer van begin tot eind zal boeien. Zij bedankt iedereen die bij de totstandkoming van deze gids en ook bij de uitreiking zijn of haar medewerking heeft verleend.

De presentatiegids seizoen 2020-2021 wordt verspreid onder leden, sponsoren en bewoners in de regio en kent een oplage van 7.750 exemplaren.