Afbeelding
aangeleverd

Claptunes spelen Eric Clapton tribute

Algemeen

KAMPEN - De Claptunes spelen op 13 september in 't Ukien de grootste hits van Eric Clapton. De zaal gaat open om 14.00 uur en de show begint om 15.00 uur.

Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig, onvoorspelbaar. Maar altijd van grote klasse en songs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Claptunes brengt een tribute aan 'Mr. Slowhand'. Een muziekreis door de Clapton-decennia, die de luisteraar meeneemt naar Cream, Blind Faith, Derek and the Dominos en uiteraard het solowerk van Eric Clapton.

Clapton-classics als Cocaïne, Wonderfull Tonight, Sunshine of your love, Layla en Crossroads komen voorbij, maar ook de wat minder bekende stukken uit het oeuvre van Clapton. Claptunes gaat altijd uit van de orginele versies, maar schuwt hier en daar een eigen sausje niet. Dynamiek, groove, improvisatie en bovenal passie staan daarin centraal.

Tickets zijn in de voorverkoop voor 12,50 euro verkrijgbaar bij Blue Music (geopend op vrijdag van 12.00-18.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur), bij Tourist Info en online via www.ukien.nl. Op de middag zelf kost een kaartje aan de deur 15 euro. Vanwege Corona is er een zeer beperkt aantal tickets verkrijgbaar en zullen voor betreden van de zaal uw contactgegevens worden genoteerd.