Afbeelding
aangeleverd

Stadsgebed in Bovenkerk

Algemeen

KAMPEN – In de Bovenkerk houdt Kerken in Kampen (KiK) iedere woensdagochtend een stadsgebed. Iedereen is er welkom. Daarnaast zijn de traditionele Middagpauzediensten dit jaar online te volgen.

Het Stadsgebed is een nieuw initiatief van de gezamenlijke kerken om voor Kampen en haar inwoners te bidden. Het is - met inachtneming van de coronamaatregelen - vrij toegankelijk en duurt circa een half uur. De diensten worden wekelijks door een van de Kamper voorgangers (Maurits Luth, Kasper Jager, Bram Beute en Jeroen Kanis) geleid. In het koor van de Bovenkerk wisselen orgelspel, samenzang, het Woord van God, stilte en gebeden elkaar af.De middagpauzediensten zijn dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet toegankelijk voor bezoekers. Zij worden daarom online aangeboden. Het programma bestaat uit een Bijbellezing, overdenking, gebeden en orgelmuziek in het koor van de kerk.

Middagpauzediensten (online): iedere donderdag vanaf 12.00 uur via Youtube: Kampen Bovenkerk. Ook terug te kijken. Stadsgebed (vrij toegang): iedere woensdag van 8.30 tot 9.00 uur in de Bovenkerk (hoofdingang Oudestraat).