Afbeelding

Coronaproof wokken bij Happy Garden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Onder de noemer Wok 2.0 Coronaproof kunnen mensen vanaf vandaag (dinsdag 1 september) weer genieten van overheerlijke wokgerechten bij Happy Garden. Via een tablet kunnen bezoekers gerechten bestellen. “Zo kunnen mensen bij ons coronaproof wokken. Veilig, comfortabel en snel”, aldus Long Qiu van Happy Garden. 

Nadat het coronavirus de wereld in z’n greep kreeg, gingen de deuren van Happy Garden in maart van dit jaar in het slot. Enkele maanden later ging het restaurant weer open, maar dat gold niet voor de wok. Dinsdag 1 september gaat ook de wok weer open en dat gaat volgens een speciaal concept, waarbij de veiligheid voorop staat. Op elke tafel ligt een tablet. Hiermee kunnen gasten heel simpel gerechten bestellen. Zo hoeven mensen niet in de rij te staan en worden ze aan hun tafel bediend. “We doen dit om de veiligheid te garanderen. Op deze manier kunnen mensen aan hun eigen tafel eten bestellen en worden ze snel bediend.” 

Happy Garden heeft nog meer te bieden. De menukaart is uitgebreid. “We hebben meer seizoensgerechten, uitgebreide sushi’s en ook op de bakplaat is er volop keuze. We bieden een volledige kijk op de Aziatische keuken, waarbij veiligheid en gezelligheid voorop staan”, aldus Long Qiu. 

Medio maart/april volgend jaar opent Happy Garden een nieuwe zaak bij station Kampen-Zuid. Daarin komt een nieuw wereldrestaurant met zo’n vierhonderd zitplaatsen. “We gaan hier uitgebreidere buffetten aanbieden”, aldus Qiu. Bovendien komt er bij de nieuwe vestiging een soort van drive-in. Een soort van Amerikaans model. Hier kunnen mensen Aziatisch eten bestellen”, besluit Long Qiu. 

Happy Garden 

Oudestraat 200

Tel: (038) 331 49 55