Afbeelding
Dik Leusink

ESB Group sponsort trainingspakken VSCO’61 MO13

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het enthousiaste team van VSCO’61 MO13 heeft afgelopen week trainingspakken ontvangen van sponsor ESB Group. De officiële overhandiging vond plaats op sportpark De Heughte door Arnoud Witter namens de ESB Group. Onder luid applaus bedankte aanvoerder Emma Reurink de nieuwe sponsor hartelijk en bood als blijk van grote waardering een fraai bloemstuk aan. Ook de trainers Wenda van de Beek, Tess Vlieger en Kayleigh van ’t Goor, teamleider Heleen Koornberg en sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankten de ESB Group namens VSCO’61 voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten het bedrijf veel succes toe.

De Elburger Scheepsbemiddeling (ESB) is al vele jaren een gerenommeerd internationaal bedrijf voor de aankoop, verkoop en/of (ver)huur van schepen voor de Commerciële vaart, Binnenvaart, Visserij en de Maritieme dienstverlening. Het is het adres voor de scheepsmakelaardij. Leuk detail om te weten is dat de ESB Group ook actief is bij de realisatie van het immense Floriade complex in Almere dat in 2022 haar deuren zal gaan openen.

De meiden van VSCO’61 MO13 zijn dan ook verheugd als zo’n internationaal bedrijf interesse toont om het enthousiaste team te sponsoren met trainingspakken. Afgelopen week was het zover dat het team de trainingspakken officieel overhandigd kreeg. Namens de ESB Group was Arnoud Witter naar sportpark De Heughte gekomen om dit heuglijke moment te vieren. Met luid applaus werd de sponsor begroet. Aanvoerder Emma Reurink bedankte de ESB Group hartelijk en bood als blijk van waardering een fraai bloemstuk aan. Ook Teamleider Heleen Koornberg, de trainers Wenda van de Beek, Tess Vlieger en Kayleigh van ’t Goor en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten namens VSCO’61 dank uit aan de ESB Group en wensten het bedrijf veel succes toe.

De trainingspakkensponsor van VSCO’61 MO13 is te vinden op:

ESB Group
J.P. Broekhovenstraat 28
8081 HC Elburg
T: 0525 - 68 11 01
E: info@esbship.nl
www.esbship.nl