Afbeelding
Eigen foto

Vackracht, een uitzend- en detacheringsbureau met persoonlijk tintje

Partnerbijdrages

Sinds enkele maanden is de gemeente Kampen een uitzend- en detacheringsbureau rijker. Vackracht in IJsselmuiden richt zich op techniek, installatie en de industrie en hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. “We hebben heel veel aandacht voor onze ‘vackrachten’”, vertelt intercedent Erica Bakker van Vackracht.

‘’We zijn in juni dit jaar gestart. Middenin de coronacrisis, maar we mogen absoluut niet klagen”, vertelt bedrijfsleider Wout Bosman van Vackracht. “Dat biedt ook mogelijkheden. Sommige bedrijven hebben minder arbeidskrachten nodig, andere juist meer. Dan kun je een belangrijke rol spelen om dit op te lossen. Daarnaast melden zich nu andere kandidaten aan die dat in een normale tijd niet zouden doen. En wij kunnen zorgen voor een flexibele schil rondom een bedrijf. Die kun je afbouwen, maar ook gemakkelijk weer opbouwen”, aldus Bosman, die al meerdere jaren werkzaam is in de uitzendbranche en een groot netwerk heeft opgebouwd.

Uiteraard heeft Vackracht als doel om werkzoekenden te matchen met werkgevers. Daarbij staat een persoonlijke benadering voorop. “Daar zijn we onderscheidend in. Eerst is er een kennismakingsgesprek. Daarna houden we onze krachten voortdurend op de hoogte van de vorderingen via updates. En als ze eenmaal aan het werk zijn, blijven we betrokken in het werkproces. We begeleiden onze krachten van het begin tot het eind”, aldus Bakker. “Daarnaast bieden we ook kansen om door te stromen naar een vast contract bij diverse opdrachtgevers en willen we graag meedenken wat betreft bepaalde zaken zoals bijvoorbeeld het verstrekken van een werkgeversverklaring voor een hypotheek

Tevens krijgen werkzoekenden de kans van Vackracht om zich te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. “We bieden onder andere opleidingstrajecten en veiligheidstrainingen aan, maar ook gratis bij- en omscholing tot kansberoepen en zelfs het halen van je rijbewijzen behoort tot de mogelijkheden”, besluit Bosman.

Vackracht | www.vackracht.nl

Spoordwarsstraat 25 IJsselmuiden

(038) 870 13 46