E-Bike Centre.nl biedt enorme keuze aan elektrische fietsen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Hij wil niet ?één van de vele' fietsenzaken in Zwolle zijn. Nee, eigenaar Bert Meijer van webshop E-Bike Centre.nl pakt het meteen groots aan. In de enorme showroom aan de Boerendanserdijk prijken honderden fietsen van prima kwaliteit die ook nog eens met goed advies en een aantrekkelijke prijs worden verkocht.

Met 150 verschillende modellen en een grote voorraad hebben klanten veel keuze en kunnen ze rekenen op snelle levering. ?En we geven goed advies, dat vind ik heel belangrijk?, benadrukt Meijer. ?Zeker voor een e-bike geldt dat die moet passen met de manier waarop je hem gebruikt.? In de showroom staan de merken Trek ? ?waarmee Lance Armstrong zeven keer de Tour won' -, het fraai afgewerkte, Amsterdamse merk Qwic, Puch en het eigen merk Txed. Waar enige tijd geleden de e-bike nog als voor senioren werd beschouwd, is die volgens Meijer nu algemeen geaccepteerd. ?Met een e-bike kom je fris aan op school of op je werk en je bent lekker buiten. Nu de bussen minder vaak rijden, is de e-bike een uitstekend alternatief. Verder leveren wij veel service. Als je met pech komt te staan, komt onze servicedienst je ophalen.?
E-Bike Centre.nl verkoopt verder Kalkhoff - ?de Rolls Royce onder de fietsen' - en designfietsen van Besv. Tevens kunnen klanten er terecht voor Dolly bakfietsen, elektrische mountainbikes en Speedpedelec 45 kilometer fietsen, waarvoor dan wel een linker-spiegel en een verzekering zijn vereist. Meijer: ?Ook bieden we leasecontracten voor e-bikes aan richting de zakelijke markt.? En zo manifesteert E-Bike Centre.nl zich als regionale webshop met persoonlijk contact, een eigen werkplaats, geschoold personeel en topservice.

E-Bike Centre.nl
Boerendanserdijk 39
8024 AE Zwolle

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.