Afbeelding

Floorever laat klant nog beter kiezen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Floorever heeft een metamorfose ondergaan. De winkel in Kampen is stevig onder handen genomen en daar zijn klanten maar wat blij mee. Floorever is namelijk een stuk overzichtelijker geworden en het is nu wel heel eenvoudig om snel een keuze te maken.


Kijk dit is mooi?, zegt eigenaresse Wendy Meuleman, wijzend naar een display met een speciale tekst erop. ?Bij Floorever staan onze klanten op de eerste plaats, is kwaliteit erg belangrijk, zijn we vriendelijk, eerlijk en positief, de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoraties. Bedankt! We hebben nu een prachtige vloer', staat er te lezen. ?Ik vond het geweldig toen ik dit van een klant kreeg.?
Het zegt veel over de goede band van Floorever met de klanten. ?We doen waar we voor staan. ?Wij maken uw huis uw thuis' is ons credo. We willen graag dat mensen het wouw-effect krijgen als alles klaar is.? En dat wauw-effect wil Floorever ook creëren in de showroom. Daarom is de winkel flink veranderd en is er veel ruimte voor ruimere en unieke productpresentatie. ?We hebben veel keuze, maar het moet wel overzichtelijk zijn en blijven.?
Overzichtelijkheid, veel voorraad en lage prijzen zijn belangrijke sleutelwoorden bij Floorever. Tevens is ook het up-to-date blijven een belangrijk item. ?Je moet altijd met je tijd meegaan en aan de wensen en behoeften van nu voldoen.? Derhalve is de introductie van het eigen Floorever-label een belangrijke stap. Floorever heeft in elke categorie (laminaat, PVC, vloerbedekking, gordijnen en zonwering) kwaliteitsproducten in huis van dit F-label. Daarnaast voert Floorever ook andere merken, om de collectie compleet te maken.

Floorever Kampen
Ambachtstraat 29 Kampen
(038) 333 37 70

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden