Afbeelding
Stockfoto

Kamper clubs gaan voetballen zonder publiek

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN - Voor de Kamper clubs staat zaterdag de derde competitieronde op het programma. Vanwege de coronamaatregelen is er geen publiek welkom. 

DOS Kampen speelt in eigen huis tegen CSV Apeldoorn. Beide ploegen behaalden in de eerste twee duels vier punten. CSV Apeldoorn begon de competitie met een remis tegen DTS Ede en won afgelopen zaterdag met 1-0 van DZC ’68. 

In dezelfde eerste klasse D hoopt KHC de thuiszege tegen DTS Ede een goed vervolg te geven. Hierden verloor afgelopen zaterdag ruim van Go-Ahead Kampen en startte de competitie met een verdienstelijk gelijkspel tegen SVZW. Go-Ahead Kampen nam afgelopen zaterdag revanche voor de nederlaag tegen DOS met een overtuigende zege tegen Hierden en speelt zaterdag een uitduel bij DOS ’37. De ploeg uit Vriezenveen speelde in het eerste competitieduel gelijk tegen Nunspeet en verloor afgelopen zaterdag van SVZW. 

Een klasse lager hoopt IJVV de wrange nasmaak van de nederlaag tegen ZAC weg te spoelen. De IJsselmuidenaren speelden een uitstekende eerste helft tegen de Zwollenaren, maar zakten na rust ver weg en gaven de wedstrijd uit handen. Zaterdag wacht in Oldenzaal de strijd tegen De Esch. Deze ploeg verloor het eerste duel bij Vroomshoopse Boys en versloeg zaterdag ASC ’62. 

In de vierde klasse D is Zalk, samen met VEVO, Wijthmen en VEVO, nog zonder puntenverlies. Zaterdag komt ’t Harde op bezoek. Deze ploeg begon toch wat teleurstellend aan de competitie met slechts twee punten uit twee duels. ’t Harde speelde gelijk tegen Wilsum en EZC ’84. ’s-Heerenbroek ging afgelopen zaterdag voor het eerst onderuit in de competitie en speelt zaterdag tegen VEVO, dat het tot dusver verrassend goed doet in de competitie. Wilsum ontvangt Reaal Dronten. De Drontenaren pakten afgelopen zaterdag de eerste winst in de competitie. Wilsum is nog zonder zege en staat op één punt. 

Er mag geen publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. Voor de supporters van Zalk is er goed nieuws. Zalk verzorgt een livestream https://www.svzalk.nl/379/livestream/ zodat de supporters de wedstrijd toch kunnen bekijken. Ook de wedstrijden van DOS, Go-Ahead en KHC zijn via een stream te bekijken. 

Programma derde speelronde

Eerste klasse D 

DOS ’37 - Go-Ahead Kampen 14.30 uur (info livestream via dos37.nl) 

Hierden - KHC 15.00 uur (info livestream via vvhierden.nl)

DOS Kampen - CSV Apeldoorn 15.00 uur (info livestream via doskampen.nl)

Tweede klasse H

De Esch - IJVV 14.30 uur 

Vierde klasse D

Zalk - ’t Harde 14.30 uur (livestream via site svzalk.nl)

Wilsum - Reaal Dronten 14.30 uur 

’s-Heerenbroek - VEVO 14.30 uur

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05