Afbeelding
Foto: Eigen Foto.

Wielinks Foot-Wear viert 10-jarig bestaan met veel voordeel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In de maand oktober bestaat Wielinks Foot-Wear tien jaar. En dat wordt gevierd met de klanten. Van dinsdag 6 tot en met zaterdag 17 oktober zijn er tal van aanbiedingen op snowboots en kinderlaarzen, laarzen voor volwassenen en werkjassen, waarbij het voordeel kan oplopen tot wel 70 procent. 

Henk en Hilde Wielink begonnen tien jaar geleden hun eigen winkel onder de noemer Wielinks Foot-Wear. “We zijn eigenlijk op de markt begonnen met het verkopen van een grote voorraad kinderlaarzen. Dat hebben we zo’n vijf jaar gedaan”, vertelt Henk. Vervolgens ontstond het idee om een winkel te beginnen. “Op de markt ging het goed. Waarom zou een winkel dan niet goed lopen?”, aldus Hilde.

De afgelopen jaren werd het aanbod steeds meer uitgebreid. “Eerst verkochten we tuin- en werkschoeisel, laarzen, veiligheidsschoenen en boerenlaarzen. In de loop der jaren zijn daar vachtpantoffels, snowboots en wandelschoenen bijgekomen. Dit jaar hebben we voor het eerst het merk Lowa in onze collectie wandelschoenen. Je moet je assortiment aanpassen aan de behoefte”, aldus Henk.

Vanaf augustus 2016 hebben Henk en Hilde veel last gehad van de werkzaamheden aan de parkeergarage en de enorme vertraging van dit project. Al die tijd was hun winkel slecht bereikbaar. “Dat kost je klanten. Alles zat dicht. Nu gaat het ondanks de corona een stuk beter. We zijn weer goed bereikbaar en mensen kunnen hun auto vlakbij kwijt in de parkeergarage. Er is veel meer natuurlijke aanloop. Dat komt ook door de actie Koop Lokaal. Dat heeft zeker geholpen. Mensen zijn blij dat ze bij ons ongestoord schoenen kunnen passen. Ze worden bij ons op maat geholpen. Dat is onze specialiteit.”

Ondanks de coronacrisis willen Henk en Hilde het 10-jarig bestaan graag vieren. Dat doen ze met geven van veel voordeel. Daarnaast staat er een kortingsklomp in de winkel, waarbij mensen kunnen grabbelen voor korting die kan oplopen tot 25 procent.

Wielinks Foot-Wear
Oudestraat 254 Kampen
Webshop: www.wielinksfootwear.nl