Afbeelding

Woezel & Pip ?Overal vriendjes' in Stadsgehoorzaal Kampen

Cultuur

Familiemusical
Woezel & Pip ?Overal vriendjes'

Na het overweldigende succes van vorig jaar, reizen Woezel & Pip dit seizoen opnieuw langs de Nederlandse theaters met hun eigen familiemusical ?Overal vriendjes'. Op donderdag 22 oktober beleven de liefste hondjes van de hele wereld weer vrolijke en spannende avonturen in Stadsgehoorzaal Kampen in Kampen. Woezel & Pip maken samen met Tante Perenboom, Wijze Varen, Buurpoes en al hun andere vriendjes een reis door alle seizoenen. Al zingend, spelend en lerend vinden Woezel & Pip meer vriendjes en die schrijven allemaal in hun grote Vriendenboek!

Word vriendjes met Woezel & Pip
De pret begint al voor de voorstelling! Vul jouw vriendjesboekpagina in en doe deze in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek in de foyer van het theater. Misschien komt jouw vriendjesboekpagina wel in de musical! Je kan de vriendjesboekpagina downloaden via de site van het theater.

Na afloop kunnen alle gasten ook nog met levensgrote knuffels van Woezel & Pip op de foto. De musical van Woezel & Pip duurt ongeveer 60 minuten. De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment i.s.m. Dromenjager.

Donderdag 22 oktober, aanvang 14.00 uur en 16.00 uur in Stadsgehoorzaal Kampen, Burgwal 84, Kampen. Kaartprijs vanaf ? 13,50. Reserveringen: via www.stadsgehoorzaalkampen.nl of telefonisch: (038) 331 73 73. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorneJunior.nl