Afbeelding
Dik Leusink

Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt De Meule sponsoren trainingspakken VSCO’61 MO17

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op een zonnige septemberavond werd het meidenteam VSCO’61 MO17-1 in nieuwe trainingspakken gestoken door Bouwbedrijf W. van Boven en Bouwmarkt De Meule uit Oosterwolde. Mede-eigenaar van deze ondernemingen Everhard Polinder was naar sportpark De Heughte gekomen om de trainingspakken officieel te overhandigen. Het enthousiasme van het team was groot en als blijk van dank en waardering bood aanvoerder Tess Vlieger de sponsors een fraai bloemstuk aan. Ook teamleider Margreet Heimensen, trainer/coach Tonnie Hofmeijer en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dank uit aan de trouwe sponsors voor dit uitermate sportieve gebaar en wensten hen veel succes.

In 1991 richtte Wim van Boven het bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en is een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Je kunt bij W. van Boven terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Schoonzoon Everhard Polinder heeft sinds 2012 de taken van Wim overgenomen.

In 1997 werd het bouwbedrijf uitgebreid met een doe-het-zelfzaak annex bouwmarkt genaamd De Meule. Dit bleek een gouden zet te zijn. Met een ruim en uitgekiend assortiment heeft De Meule voor zowel de beginnende als de ervaren klusser en ZZP’er de juiste producten. De slogan 'De Meule hef veule' is een begrip geworden in de regio. De dagelijkse leiding van De Meule is in handen van Alex van Erven.

Op de plaats waar vroeger de karakteristieke korenmolen ‘De Zon’ stond, hebben beide ondernemingen een stevige groei doorgemaakt wat zich vertaald heeft in de grootte van de huidige bedrijfspanden op een mooie en goed toegankelijke plaats in Oosterwolde.

Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf W. van Boven als van Bouwmarkt De Meule hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 duurzaam ondersteund. Naast het Cosponsorschap van de club hebben deze bedrijven ook het Meidenteam MO17-1 enige jaren geleden voorzien van een nieuwe wedstrijdoutfit. Afgelopen week werd dit meidenteam aangenaam verrast door beide sponsors door de overhandiging van trainingspakken. Op een zonovergoten sportpark De Heughte overhandigde mede-eigenaar van de ondernemingen Everhard Polinder de modern gestylde trainingspakken officieel aan het team. Met veel enthousiasme werd dit sportieve gebaar ontvangen waarna aanvoerder Tess Vlieger een fraai bloemstuk overhandigde als blijk van grote dank en waardering. Ook trainer/coach Tonnie Hofmeijer, teamleider Margreet Heimensen en sponsorcommissielid Lammert Vlieger brachten dankwoorden uit aan de trouwe sponsors en wensten hun veel succes toe.

Beide sponsors van VSCO’61 vindt u op:

Bouwbedrijf W. van Boven
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 1382
E: info@bouwbedrijfvanboven.nl
www.bouwbedrijfvanboven.nl

Bouwmarkt De Meule
Oostendorperstraatweg 92
8097 PN Oosterwolde (Gld)
T: 0525 - 62 10 70 (Bouwmarkt De Meule)
E: demeuleoosterwolde@hotmail.com
www.bouwmarktdemeule.nl

Ook te volgen via Facebook.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05