Afbeelding

Klant voelt zich thuis in nieuw onderkomen Bulthuis Financiële Dienstverlening

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie verhuist wil zich allereerst zelf thuisvoelen in zijn nieuwe onderkomen. Maar als je Bulthuis Financiële Dienstverlening heet, wil je vooral ook dat jouw gasten zich meer dan welkom weten.

En na een goede start in het pand aan de Lelystraat 47 kan Ronald Bulthuis zeggen dat hij louter complimenten heeft gehad. "Wij voelen ons hier erg thuis en onze klanten zijn al net zo positief. Ten opzichte van ons pand in de binnenstad (Vloeddijk, red.) hebben we meer en eigen parkeergelegenheid. Hier raak je de auto makkelijk kwijt en hoef je niet terug naar de auto als het parkeerkaartje is verlopen."

Het pand aan de Lelystraat is mooi licht. Het is niet groter maar wel handiger ingedeeld. Net als op de oude locatie zijn er twee wachtruimten, maar die van de Lelystraat zijn prettiger aldus Bulthuis.

Het draagt allemaal bij aan een ontspannen sfeer. Eentje waarin je je helemaal kunt focussen op een goed gesprek over het afsluiten van een hypotheek, het oversluiten ervan of een nieuwe verzekering.

Met de extreem lage rente en de gedaalde huizenprijzen is dit wellicht een goed moment om een huis te kopen of je hypotheek over te sluiten. Bulthuis over dat laatste: "Een hypotheek blijft maatwerk. De vraag of je gaat oversluiten en hoe lang je de rente vastzet hangt helemaal samen met persoonlijke omstandigheden. Ben je bijvoorbeeld met zijn tweeën en wil je een volgende stap zetten, of heb je studerende kinderen en kies je voor zekerheid?"

Bulthuis Financiële Dienstverlening
Lelystraat 47
Kampen
(038) 331 47 05
www.bulthuisfd.nl