Afbeelding

EERSTE OVERWINNING C2 TEAM BILJARTVER.REIJERSDAM

· leestijd 1 minuut Sport

EERSTE OVERWINNING C2 TEAM BILJARTVER.REIJERSDAM.

Dinsdagavond speelde het C2 team van biljartvereniging Reijersdam de uitwedstrijd tegen H.Z.W. C2 uit Genemuiden.

In het gezellige en mooie clublokaal De Rank van deze biljart vereniging konden de biljarters van het C2 team van Reijersdam hun eerste overwinning boeken. Eindstand 25-33.

Rens Jager moest het opnemen tegen Henk van der Kamp, dat werd een spannende en goede partij van beide spelers. Henk moest 70 caramboles maken en Rens 80 caramboles. In de 20e. beurt miste Henk een op het oog makkelijke carambole en bleef steken op 64 caramboles. Rens Jager kreeg een goede aanvang stoot en kon hierdoor zijn resterende 7 caramboles maken om de partij te winnen. Rens Jager speelde met een moyenne van 4.00 en Henk van der Kampen met een moyenne van 3.20. Uitslag 9-12.

Arend Bossink begon zeer sterk in zijn partij tegen Aart van Dijk en had naar 8 beurten al een riante voorsprong , hierna werd het iets minder maar hij kon zijn partij toch in 14 beurten met een overwinning beëindigen. Arend speelde met een prachtige moyenne van 3.93 en Aart van Dijk met een moyenne van 1.57.

Uitslag 4-12.

Martin ten Hove speelde de laatste partijen niet op zijn best en ook dinsdagavond wilde het niet lukken bij Martin. Hij moest het opnemen tegen Peter Bakker die zeer goed begon, maar gelukkig voor Martin haperde het aan het einde van de partij bij Peter, waardoor Martin een groot gedeelte va zijn achterstand in kon halen. De moyennes van beide spelers waren niet optimaal, Peter Bakker speelde met een moyenne van 1.59 en Martin met een moyenne van 1.44. Uitslag 12-9.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam.

Woensdag 30 september – Reijersdam C2 – De Trefkoele C2 – 19.30 uur.

Donderdag 1 oktober – Reijersdam dag – USV/De Brouwerij – 13.30 uur.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.