Daan Anthony

Verliezend Wilsum doet zichzelf tekort

Algemeen

WIJTHMEN -Wilsum heeft zaterdag met 2-0 verloren bij Wijthmen. Volgens Wilsum-trainer Dick Schrijer was deze eerste competitienederlaag niet verdiend. “We hebben onszelf tekort gedaan.”

Wilsum verzuimde in de eerste helft toe te slaan. De bezoekers kregen verschillende goede kansen, maar waren niet scherp in de afwerking. Wijthmen was dat wel. In de 35ste minuut kwam de thuisploeg op 1-0.

Na rust ging het stukken minder met Wilsum. “We voetbalden tegen onszelf. Dan lukt het niet”, aldus Schrijer. Toch leek Wilsum langszij te komen. Na een vrije bal scoorde Bart Schoonhoven met het hoofd in de rebound, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Volgens Schrijer een zeer dubieuze beslissing.

Wilsum ging in het laatste kwartier alles of niets spelen. Het werd niets. Wijthmen kwam op 2-0 en de wedstrijd was gespeeld.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden