Afbeelding
aangeleverd

Informatiebijeenkomst ‘Muziek & Dans bij Parkinson’

Algemeen

KAMPEN - Een aantal partijen houdt maandag 5 oktober in Quintus de informatiebijeenkomst ‘Muziek en Dans bij Parkinson’. Doel is om gezamenlijk muziek- en dansactiviteiten aan te bieden aan mensen met de ziekte van Parkinson.

Tijdens deze bijeenkomst komen experts en ervaringsdeskundigen aan het woord die onder meer belichten dat muziek en dans positief werken op het brein en het menselijk bewegingsapparaat. Verder is er een korte workshop en een demonstratie en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

Patiënten en iedereen die beroepshalve betrokken is bij patiënten met de ziekte van Parkinson zijn welkom. De bijeenkomst is corona-proof en wordt georganiseerd in het kader van de Kom Erbij Week door IJsselheem, Het Beste van Kampen, Argo Fysiotherapie, DeDansDivisie, StudYoPi en Quintus. De bijeenkomst start om 10.00 uur en duurt tot 12.15 uur. De toegang is gratis. In verband met een maximum aantal deelnemers is aanmelden verplicht. Dat kan via info@quintuskampen.nl of via (038) 33712 00. Quintus is rolstoeltoegankelijk.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.