Vizier en Groenling winnen schoolvoetbal IJsselmuiden

IJSSELMUIDEN - Vizier en De Groenling waren woensdagmiddag de grote winnaars bij het Demalux-Dakkapellen Schoolvoetbaltoernooi IJsselmuiden. Vizier won de strijd bij de jongens. De Groenling regeerde bij de meisjes.

Vizier won bij de jongens de finale met 2-0 van de Rehoboth-school. In de troostfinale pakte Ichthus de derde plek door na penalty af te rekenen met de Prinses Julianaschool uit 's-Heerenbroek.

Bij de meisjes was De Groenling de baas. Twee teams van deze basisschool uit IJsselmuiden hadden zich geplaatst voor de finale. Een unieke prestatie in de schoolvoetbalgeschiedenis van de school. In de finale won het eerste team met 4-1 van De Groenling 2. De Regenboog won de strijd om de derde plaats van De Trekschuit (3-1). Noortje van der Geest (Eben-Haezer) en Robin Flier )Rehoboth-School) wonnen de penaltybokaal.

Dit keer deden negen jongensteams en dertien meisjesploegen mee aan het schoolvoetbaltoernooi, dat werd afgewerkt bij IJVV.