Arendien Sollie Financieel Adviseurs: de partner op weg naar een nieuwe hypotheek  

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Arendien Sollie Financieel Adviseurs merkt als hypotheekadvieskantoor als geen ander dat mensen weer huizen durven kopen. ?Na jarenlange voorzichtigheid keert het vertrouwen in de toekomst terug. En waarom ook niet??, stelt de hypotheekspecialist.

?In vergelijking met een aantal jaren geleden zijn de huizenprijzen laag en de hypotheekrente zit momenteel op een ongekend laag niveau. Dat betekent voor u als potentiële huizenkoper dat u goedkoop kunt kopen en wonen. In tegenstelling tot vroeger is het nu vaak goedkoper om te kopen dan te huren.?

?Veel mensen denken bij een hypotheek direct aan de bank. De meest voor de hand liggende keuze is echter niet automatisch de beste of meest voordelige keuze. De meeste banken krijgen namelijk stevige concurrentie van andere hypotheekverstrekkers. Vaak bieden deze andere partijen een scherpere rente. Wat ons als RegioBank uniek maakt, is dat wij naast de hypotheken van RegioBank onafhankelijk adviseren over hypotheken van andere partijen. Wij kunnen u dus een hypotheek aanbieden van RegioBank, maar ook van een groot aantal andere aanbieders.?

RegioBank
?Arendien Sollie Financieel Adviseurs is RegioBank Kampen. Naast onze RegioBank bankproducten zijn we onafhankelijk adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ui t een groot aantal aanbieders kiezen we in overleg met u welke het beste bij uw situatie past. Waar veel banken u enkel hun eigen producten kunnen aanbieden, bieden  wij u een ruim aantal opties. Daar hebt u nog jaren voordeel van, ook als u een hypotheek wilt oversluiten.?

Neem eens een kijkje op onze website www.arendiensollie.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 17 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00