Afbeelding

Houtburcht pakt uit met voordelige glasschuifwanden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wilt u ook tijdens het najaar en vroege voorjaar van uw overkapping genieten? Plaats dan een glasschuifwand van De Houtburcht. De kou blijft buiten en de warmte binnen. In oktober zijn de glasschuifwanden extra voordelig te verkrijgen bij De Houtburcht.

De Houtburcht plaatst al glasschuifwanden sinds 2009 en heeft dus een ruime ervaring op dit gebied. In de showroom staan diverse merken opgesteld, zodat bezoekers goed kunnen vergelijken.

De glasschuifwanden zijn een grote trend in 2015 en waarom is meteen duidelijk. Steeds meer mensen hebben een mooie overkapping in de tuin om het tuinseizoen te verlengen. Glasschuifwanden zijn een uitkomst tegen de regen en de wind. In combinatie met een terrasheater kunt u warmte beter binnen houden. Verder zorgen deze glazen wanden ervoor dat de kat van de buren niet in uw mooie tuinkussens slaapt, maar buiten de overkapping blijft. U kunt dus uw kussens gewoon in uw tuinset laten liggen.

We gaan de koude periode weer in. Daarom komt De Houtburcht met een aantrekkelijke actie. Tijdens de actiemaand oktober zijn glasschuifwanden al vanaf 245 euro per deur van 98 centimeter te verkrijgen. De Houtburcht is de goedkoopste in de regio en staat garant voor een snelle levering. De glasschuifwanden zijn eenvoudig door de klant zelf te monteren. Uiteraard kan dit ook op vakkundige wijze verzorgd worden door De Houtburcht.

Natuurlijk heeft De Houtburcht nog meer oplossingen tegen wind en regen onder uw overkappingen. Denk bijvoorbeeld aan buitenrolgordijnen en windcassettes. Of een houten wand, die eenvoudig op maat kan worden gemaakt in dezelfde stijl als de overkapping.

Meer informatie over de oktober-actie is te vinden in de advertentie van De Houtburcht in De Brug op pagina 20. Offerte aanvragen? Dat kan via info@houtburcht.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden