Afbeelding

Keukendesign Kampen sterk in sanitair

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Keukendesign Kampen is de keukenleverancier voor Kampen en omstreken, maar is ook al jaren specialist in sanitair. ?Onze roots liggen in keukenland, maar we zijn ook zeker sterk in sanitair. Daar zijn we al twintig jaar actief in, waarvan negen jaar in Kampen?, vertelt eigenaar Pieter de Hoog van Keukendesign Kampen.


Een van de kerntaken van Keukendesigin Kampen is de renovatie van badkamers. Zoals in oude panden in de binnenstad, waar het Kamper bedrijf badkamers een tweede leven geeft. En dat vergt veel improvisatie en kennis. Bij badkamerrenovatie wordt altijd een complete pakketprijs berekend. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Een ander voorbeeld is het aanbrengen van sanitair in nieuwe woningen. In opdracht van Mateboer Ontwikkeling levert en installeert Keukendesigin Kampen het tegelwerk en sanitair van zestien nieuwe woningen in de wijk Onderdijks. In december gaat Keukendesign wederom enkele badkamers bij Hotel van Dijk renoveren.

Op het gebied van sanitair kan Keukendesign Kampen de klant ontzorgen. Dat geldt zowel voor particulieren als bedrijven. ?We kunnen alle werkzaamheden voor de klant uit handen nemen. Denk aanvoeren, stucen, sloop en installatie. De klant krijgt altijd te maken met slechts één aanspreekpunt en de voortgang van alle werkzaamheden lopen vlot achter elkaar door?, aldus De Hoog.

Opvallend in de showroom van Keukendesign Kampen is een grote collectie tegels met grote afmetingen. Uiteraard ontbreken de tegels met houten design motieven en betonlook motieven niet. Deze zijn momenteel zeer in trek. De totale collectie wordt op een compacte en overzichtelijke manier gepresenteerd, zodat de klant op een prettige manier een keuze kan maken. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om via 3D-tekeningen het ideale toekomstscenario te schetsen.

Keukendesign Kampen
Bedrijfsstraat 4 Kampen
(038) 33 270 41