VV Kampen onderuit

KAMPEN ? In eigen huis kwam VV Kampen zaterdag twee keer op voorsprong. Binnen no-time verdampte de positieve marge. Uiteindelijk verloor de ploeg van trainer Arjan ten Hove zelfs met 2-3 van Reaal Dronten.

Kampen begon redelijk. ?We hadden in het begin best grip. Zij hadden wel meer bezit, maar we kwamen met 1-0 voor?, aldus Ten Hove. Kevin Veger was de doelpuntenmaker. Binnen tien minuten kwam Reaal langszij. ?Daarna hadden we het moeilijk en mochten we blij zijn dat het 1-1 stond bij rust.?
In de tweede helft slaagde Kampen erin om de tegenstander verder van het doel af te houden. Veger zorgde voor een nieuwe Kamper voorsprong, maar acht minuten later keek de thuisploeg tegen een 2-3 achterstand aan.

Ten Hove baalde ervan dat Kampen telkens zo snel de voorsprong weggaf en was ontevreden over de inzet van sommige spelers. ?Een aantal heeft niet genoeg gebracht. Dat is heel kwalijk. Ik had gehoopt dat we verder waren.?