Afbeelding

Music Club Kampen presenteert: KILLER QUEEN feat: Patrick Myers

· leestijd 1 minuut Cultuur

Zaterdag 21 november Music Club Kampen. - Bohemian Rhapsody, I Want to Break Free, We are the Champions, We Will Rock You en Somebody to Love.? Zomaar een greep uit de vele mega hits van Queen één van de beste rockbands allertijden!

Als eerbetoon aan Freddie Mercury én Queen komt de uit de UK afkomstige groep KILLER QUEEN naar De Music Club in Kampen en als echte liefhebber van Queen mag je deze 2 uur durende show niet missen!

Het is alsof Freddie Mercury met Patrick Myers weer in levende lijven op het podium staat. KILLER QUEEN brengt in een ijzersterke show een ode aan de man die 24 jaar geleden overleed.

KILLER QUEEN SHOWFACTS

In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot "World-wide Best Tribute Band? en werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert.

De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is dan ook ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van KILLER QUEEN & Patrick Myers één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands.

KILLER QUEEN werd opgericht in 1993. En in 1995 waren ze al zo populair dat de band een optreden afdwong in het Londen Strand Theater. Na een Russische tour in 1999 keerde de band terug naar Engeland om de prijs voor ?Beste tribute band ter wereld ' in ontvangst te nemen.

Tijdens optredens heeft Killer Queen zelfs samengewerkt met o.a. Queen's Roger Taylor, Brian May én Monseratte Caballe. De band scoorde een nummer één hit toen hen in 2001 werd gevraagd Queen's ?The Real Life' opnieuw uit te brengen samen met Fatboy Slim, in 2005 én 2009 speelde Killer Queen Sportpaleis Ahoy in Rotterdam vol.

Hoewel de wereld nooit meer Queen zal zien met de grote Freddie Mercury, zal KILLER QUEEN met adembenemende precisie dezelfde hoge energie reproduceren en laten zien wat het handelsmerk was van 's werelds grootste rockband QUEEN was!

Dit mag je niet missen.
Vorm

http://www.killerqueenonline.com/
http://www.queentribute.co.uk/
KILLER QUEEN feat: Patrick Myers

Datum:Zaterdag 21 november Music Club Kampen + support act Roxette - Look Sharp
tickets: Early: 19,50
Regular:22,50
Late:25,00

doors: 20:00uur. Support act vanaf 20:30

Start kaartverkoop vrijdag 17 april via: www.musicclubkampen.nl en www.ticketmaster.nl