Leuke en leerzame dyslexiemiddag

Algemeen

KAMPEN - De Dyslexie-club houdt op 7 oktober een ?leerzame en leuke middag' voor kinderen met lees- en spellingproblemen. Ook hun vriendjes zijn welkom, zo laat de club weten.

?Lezen en spellen heb je bij alle vakken nodig. Als je dyslexie hebt of je vindt lezen en spellen moeilijk, dan kan dat het leren op school behoorlijk lastig maken. Tijdens de Dysco-club staat centraal wat dyslexie is en wat de talenten en kwaliteiten van de kinderen zijn. Op een leuke manier wordt er met elkaar gesproken en geknutseld om meer inzicht te krijgen onder deskundige begeleiding van de dyslexiebehandelaar.?

De middag duurt van 14.00 tot 15.30 uur en wordt gehouden aan de Beyerinckstraat 4. Deelname kost vier euro en dat is inclusief knutselspullen en drinken met wat lekkers. ?Het is voor kinderen met dyslexie of lees- en spellingproblemen belangrijk om te blijven lezen en schrijven. Daarom krijgt ieder na afloop een boek om op een leuke manier ook in de herfstvakantie te blijven oefenen.?

Aanmelden voor de Dysco-club kan door een mail te sturen naar marike@dyslexiecollectief.nl. Voor meer informatie zie ook www.dyslexiecollectief.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden