Afbeelding
Foto Tennekes

Nipt verlies tafeltennissers Kampenion

· leestijd 1 minuut Sport


KAMPEN - De tafeltennissers van Kampenion hebben in de vierde speelronde nipt verloren. In Kampen was het derde team van Tempo Team uit Amsterdam net met 4-6 te sterk. Inmiddels is Kampenion op de voorlaatste plek van de ranglijst terechtgekomen in poule B van de tweede divisie.

Voor het eerste herenteam van Kampenion was het al de derde thuiswedstrijd in de eerste vier competitieronden. Na twee ruime nederlagen was het zaak voor de Kamper ploeg om punten te pakken, maar in het duel tegen het sterke Tempo Team was dat geen eenvoudige klus.

Via een livestream zagen de supporters van Kampenion tafeltennis van hoog niveau. Het was een spannende strijd tussen beide ploegen. Na de dubbel stond het 2-2. Vervolgens kwamen de bezoekers op een 3-4 voorsprong, waarna de Amsterdammers met een 4-6 zege uit de hal stapten.

Gert-Jan de Lange, Dobrilla Jorguseska en Julian Plette wonnen allen een partij. De dubbel ging naar Kampenion en werd gewonnen door De Lange en Plette.

Zo haalde Kampenion vier punten binnen tegen een sterke tegenstander. Er had misschien een puntje meer in gezeten, maar meer ook niet. Door de andere uitslagen in de poule staat Kampenion nu wel op een degradatieplaats. Spaarne won met 8-2 en passeerde Kampenion op de ranglijst. Komende zaterdag treffen beide ploegen elkaar in Haarlem. Voor beide teams een zeer belangrijk duel in de strijd tegen degradatie.

Alle thuiswedstrijden van het eerste herenteam van Kampenion worden live gestreamd en zijn ook later nog te bekijken op https://www.youtube.com/KampenionNld

Jong Kampenion

Het eerste jeugdteam van Kampenion draait tot nu toe leuk mee in één van de poules in Landelijk C. En dat terwijl Jannick van den Broek, Luuk Regterschot (beiden vorig seizoen hoofdklasse) en Rafaël Oudenaarden (vorig seizoen tweede klasse) allen op dit niveau debuteren. Kopman Jarno van den Heuvel kwam nog niet eens in actie.

Zaterdag waren alleen Van den Broek en Regterschot beschikbaar. Oudenaarden en Van den Heuvel waren niet beschikbaar. De twee deden het prima en wonnen maar liefst vijf van de zeven partijen. Regterschot bleef ongeslagen en Van den Broek pakte twee punten, zodat er een 5-5 gelijkspel uitrolde.


Gerard Meijeringh

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden