Afbeelding

McDonald's viert 5 jarig bestaan in Kampen

Partnerbijdrages

Deze week is het alweer vijf jaar geleden dat McDonald's Kampen haar deuren opende op het Melmerpark. ?De tijd vliegt?, glimlacht Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald's Heerde, Kampen en Zwolle.

?Vijf jaar geleden waren wij één van de eerste bedrijven op het Melmerpark. Het eerste uur dat we open waren deelden wij gratis menu's uit en dat hebben we geweten. In één uur tijd zijn er 650 menu's uitgedeeld. Het was geweldige start en wat is het bijzonder om vanaf de eerste steen betrokken te zijn bij de bouw van een nieuw restaurant. Nu vijf jaar later staat er in mijn ogen een prachtige organisatie met 99 betrokken medewerkers op een bloeiend en groeiend Melmerpark. Daar ben ik enorm trots op. Want dat hebben wij met z'n allen gedaan?, aldus Feenstra.

Speciaal voor iedereen die in september ook 5 jaar is geworden of wordt heeft McDonald's Kampen een leuke actie. Tegen inlevering van een mooie tekening ontvangen zij een gratis Happy Meal. Ook aan alle andere kinderen is gedacht. Kijk hiervoor naar de advertentie elders in deze krant.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.