Afbeelding

Formido verrast met Happy Days

Partnerbijdrages

Formido IJsselmuiden viert deze week haar inmiddels traditionele en zeer gewaardeerde Formido Happy Days. Dat zijn twee weken lang aanbiedingen waar je helemaal happy van wordt.

Naast de unieke aanbiedingen tegen de scherpste prijzen wordt Happy Days nog eens extra gevierd met activiteiten voor jong en oud. Zo geeft Formido 25 keer een minuut gratis winkelen weg! Tijdens Happy Days krijgt men bij elke aankoop een kraskaart cadeau plus zeven fantastische voordeel-vouchers. Zoals bijvoorbeeld korting op een fotocadeau, korting op een dagentree bij Thermae 2000 of een supervoordelig arrangement bij Van der Valk.

Op zaterdag 26 september houdt Formido voor haar betalende klanten een actie waarbij de klant dan kan touwtje trekken voor leuke prijzen en aantrekkelijke kortingen. Formido: ?Tevens trakteren wij u deze dag op een hapje en een drankje en voor de kinderen is er weer een springkussen en wat lekkers.?

Ga dus snel naar Formido, koop je favoriete Happy Days artikelen en check je kraskaartcode op formido.nl/1minuutgratis, waar je meteen ziet of je een van de 25 gelukkige winnaars bent.
Formido is de voordelige bouwmarkt in de buurt met 84 bouwmarkten regionaal in Nederland. De klant vindt er alles voor zowel de beginnende als de gevorderde doe-het-zelver. Voordelig in prijs en voorzien van deskundig advies, zodat de klant snel aan de slag kan en uitgebreid kan gaan genieten van het eindresultaat.

Formido IJsselmuiden
Veldoven 9c
IJsselmuiden
T: (038) 333 5062

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21