Afbeelding
Stockfoto

Zware loting DOS, Go-Ahead en Zalk treffen derdeklasser

Sport

ZWOLLE - Het competitievoetbal ligt er voor minimaal vier weken uit, maar de KNVB heeft vrijdag wel de loting verricht voor de eerste knock-outronde van de districtsbeker. DOS Kampen speelt een uitwedstrijd bij hoofdklasser SDC Putten. Go-Ahead Kampen en Zalk nemen het op tegen respectievelijk USV en Zeewolde.
DOS Kampen heeft zwaar geloot voor de eerste ronde. SDV Putten is een gerenommeerde hoofdklasser. Dit seizoen deed de ploeg het prima met tien punten uit vijf duels.

Go-Ahead en Zalk zijn gekoppeld aan derdeklassers. Go-Ahead moet het thuis opnemen tegen USV. De ploeg uit Nieuwleusen speelt in de derde klasse D van het zondagvoetbal. Zalk speelt een uitwedstrijd in Zeewolde. Het plaatselijke Zeewolde voetbalt dit seizoen in de derde klasse B van het zaterdagvoetbal.

De bekerwedstrijden staan gepland voor het weekend van 14 en 15 november, maar dat staat uiteraard nog niet vast, aangezien nog niet bekend is wanneer het competitievoetbal weer wordt opgestart. KHC, IJVV, ’s-Heerenbroek en Wilsum overleefden eerder dit seizoen de poulefase niet.

Gerard Meijeringh

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.