Afbeelding
Foto: Politie

Wie weet wie deze overleden man is?

Algemeen

’S-HEERENBROEK – Aan de Zwolseweg in ’s-Heerenbroek is op 17 juli een overleden man aangetroffen. Na onderzoek is een natuurlijk overlijden vastgesteld. De politie wil graag weten wie deze man is zodat zijn familie kan worden ingelicht.

Bij de man vond de politie een briefje met de naam Cornelius Wagner, een geboortedatum en de plaatsnaam Munster. De Duitse politie heeft de naam met geboortedatum nagetrokken maar deze komt niet voor in de betreffende deelstaat. Wel wordt vermoed dat de man uit Duitsland afkomstig is. Hij sprak vloeiend Duits.

Gezien in Emmeloord
Op 12 juli in Emmeloord vertelde de man tegen politieagenten dat hij onderweg was naar Den Haag om nieuwe papieren aan te vragen. De agenten hebben hem toen naar het Leger des Heils gebracht. Daar heeft hij zijn kleding gewassen en nieuwe schoenen gekregen.

Geen match na onderzoeken
Na het aantreffen van zijn levenloze lichaam zijn zijn DNA en vingerafdrukken onderzocht, echter zonder match met een identiteit. Een tandstatusonderzoek bleek niet mogelijk omdat hij slechts drie tanden c.q. stompjes had waardoor vergelijking niet mogelijk was.

De man had een paarse slaapzak bij zich. Wie heeft meer informatie over deze man of weet wie hij is? Neem contact met de politie op door te bellen met 0900-8844.

Fred Sollie