Afbeelding
Aangeleverd.

ATK-RTK is nu Post NL Businesspoint

Partnerbijdrages

Ze hadden er alles aan gedaan om er een vliegende start van te maken. Kosten nog moeite waren gespaard, cursussen gevolgd, en het ging prima, die eerste uren dinsdagmorgen. “Helaas, halverwege de ochtend werd ergens een eind hiervandaan een kabel kapot getrokken bij werkzaamheden en laat nou net ons internet daaraan gekoppeld zijn”.

24 uur zonder internet als je net begonnen bent als Post NL Businesspoint. Het overkwam Joep Roth en zijn team, die in zijn bedrijf de werkzaamheden van VWC Post NL heeft overgenomen. “We werden letterlijk 30 jaar teruggeworpen in de tijd”, vertelt Joep, die er nu wel om kan lachen. “Het komt vast door die foto van mij, die we voor de gein hebben gemaakt, dankzij een oud medewerker van PTT Post, die nog altijd een pak bewaard had”, grapt hij.

Gelukkig was woensdagmorgen de kabel hersteld en de verbinding weer gelegd. En velen hebben de afgelopen week ATK-RTK Post NL al bezocht om post te halen, te brengen en allerlei andere post gerelateerde handelingen. Joep zou Joep niet zijn, als hij ook op dit gebied zijn zaakjes prima voor elkaar had. En dat allemaal in zijn eigen Bedrijfssamenwerkingsgebouw De KOFFERBAK, een energieneutraal gebouw waar hij nog altijd enorm trots op is.

Dat mag ook, want vanaf de opening is in het gebouw zoveel CO2 uitstoot bespaard, dat daar 3621 bomen van kunnen worden geplant. “We merken steeds vaker dat klanten juist daarom voor onze garage of voor ons gebouw kiezen”, legt hij nog even fijntjes uit.

ATK-RTK Post NL, Ambachtsstraat 21 Kampen. Openingstijden op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.