Afbeelding

Goed licht, beter zicht!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Waarschijnlijk heeft u deze slogan al eens eerder gehoord of gelezen. Dat kan kloppen, dit is namelijk de slogan tijdens de campagne  van een samenwerking tussen de ANWB, Veilig Verkeer Nederland en het Ministerie van volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze campagne is gestart om weggebruikers bewust te maken van het belang van goede verlichting. Dit allemaal in het kader van veiligheid en om het aantal jaarlijkse verkeersongevallen omlaag te brengen.

 

Het klinkt misschien erg dramatisch, maar omdat we nou eenmaal in Nederland leven en het weer nogal onvoorspelbaar is, is goed zicht op de weg van levensbelang. Het ene moment rijdt u in een lente zonnetje met geen wolkje aan de lucht, het andere moment komt het met bakken naar beneden. Het laatste wat u dan wil is een verkeersongeval vanwege slecht zicht. Met de juiste verlichting kunt u dit voorkomen. Niet alleen omdat u andere weggebruikers eerder ziet en sneller kunt reageren, maar juist ook omdat andere weggebruikers ú eerder zien.

 

Met de Philip Automotive verlichting creëert u meer veiligheid, bijvoorbeeld met de X-tremeVision serie. Deze serie aan koplampen geeft u 130% meer zicht ten opzichte van standaard koplampen. Wilt u iets meer kleur aan uw omgeving geven tijdens het rijden kies dan voor de Philips ColourVision serie. Met deze serie lampen kunt u, volledig legaal, een gekleurde tint aan u koplampen geven.

 

Met de herfst en de winter voor de deur, wordt het elke dag iets eerder donker. Het duurt niet lang meer voordat u in het donker van uw werk naar huis rijdt, of de kinderen naar de sportclub brengt. Het laatste dat u dan wil is een verkeersongeval en de vervelende woorden ?'Sorry ik zag u niet''. Wees dit voor door zeker te zijn van de perfecte verlichting voor uw voertuig! Met de Philips Automotive verlichting bent u verzekerd van de beste verlichting van vandaag de dag.