KHC ruim langs Enter Vooruit

Algemeen

ENTER ? KHC had zaterdag geen enkele moeite met Enter Vooruit. De Kamper ploeg won met 1-5 bij de promovendus.

KHC begon fanatiek, maar toch waren de eerste kansen voor de thuisploeg. Keeper Demi Loet-Loetoer bracht redding. Een minuut later leidde een fout van Jaron de Lange tot gevaar voor het KHC-doel. Enter Vooruit was in deze fase onzorgvuldig. In de 15e minuut wist Enter Vooruit niet te profiteren van geklungel in de KHC-defensie. Een minuut daarvoor ging een schot van De Lange rakelings naast.

KHC was technisch beter, maar leed teveel balverlies. Daarvan wist Enter Vooruit dus in het eerste kwartier niet te profiteren. In de 25ste minuut pakte KHC een voorsprong. Karim Gabara trof doel met een vrije trap. Via de rug van een verdediger verdween het harde schot in het doel. Nadat Leroy Knol een kans liet liggen, kwam Enter Vooruit langszij. In de 32ste minuut kwam KHC weer op voorsprong. Na een fraaie individuele actie scoorde Ibrahim Tuncer.

Na rust liep KHC verder weg. In de 66ste minuut stond Erik Post met een uitstekende pass aan de basis van de 1-3. Leroy Knol schoot raak. In de 77ste minuut maakte Post de 1-4. Invaller Victor Ortega Fernandez tekende in de 90ste minuut voor de 1-5 eindstand.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 14 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 14 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 14 uur geleden