Brezo/KBS Set Up start competitie met verlies.

IJsselmuiden 19 september - De eerste competitiewedstrijd seizoen 2015/2016 moest Brezo/KBS Set Up in de 3de Divisie B aantreden tegen V.V.H. in Harlingen.

De eerste set werd niet goed begonnen, er werd snel tegen een 7-0 achterstand aan gekeken door pass- en teveel persoonlijke fouten. Zo was verlies van de eerste set van het nieuwe seizoen al snel een feit. 25-11

De tweede set moest beter, maar dat gebeurde niet. Het fout percentage bleef te hoog en de tegenstander was op alle fronten beter. 25-17

De derde set was min of meer vergelijkbaar met de vorige twee. Teveel persoonlijke fouten bleven en VVH maakte juist weinig fouten. 25-18

Dan de vierde set. Het leek wel of Brezo/KBS Set Up uit een ander vaatje tapte. Er werd nu met lef gespeeld zowel serverend als aanvallend. Het spelletje werd goed verdeeld en de tegenstander liep nu achter de feiten aan. Dit setpunt ging mee naar IJsselmuiden en gaf toch nog wat genoegdoening. 17-25

Eerstvolgende wedstrijd van Brezo/KBS Set Up is thuis in de ?Oosterholthoeve?.
Op 3 oktober om 19:00 uur zal dan Sneek heren 2 de tegenstander zijn.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 3 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 15 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 15 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen gisteren
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57