Afbeelding

Veel enthousiasme over introtoernooi BC Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN ? Badmintonclub Kampen kijkt positief terug op het Sport 2000 Introtoernooi, dat op 14 september werd gehouden. Via dit toss-toernooi wilde de Kamper club mensen kennis laten maken met het badminton.

"De hele avond alle badmintonvelden bezet. Een gezellige, ontspannen, maar ook competitieve sfeer. Lachen, zweten en smashen, een drankje achteraf en een cadeaubon van sponsor Sport 2000 voor de winnaars. Het Introtoernooi dat BC Kampen 14 september organiseerde in het kader van de Week van het Badminton is enkel positief te omschrijven?, zo laat BC Kampen weten. De opkomst was hoog. Veel leden van de badmintonclub hadden introducés meegenomen, enkele oud-leden kwamen weer eens kijken en verschillende nieuwsgierige nieuwkomers namen een leenracket ter hand. Hoewel de niveaus van de individuele spelers tijdens de avond sterk uiteen liepen, kon iedereen meerdere leuke en spannende partijen spelen.

Reacties varieerden van ?Wat leuk om weer eens te spelen!' tot ?Ik wist niet dat badmintonnen zó vermoeiend was!', maar waren alle enthousiast. De deelnemers hadden het naar hun zin en ook de organisatie kijkt positief terug: ?Iedereen heeft een mooie avond gehad. En vanzelfsprekend hopen we dat de gasten zin hebben om nog eens te komen spelen.'

Natuurlijk zijn niet alleen deelnemers aan het toernooi, maar alle geïnteresseerden welkom. Niet alleen tijdens de Week van het Badminton, maar iedere maandag- en woensdagavond is sporthal Cellesbroek geopend om vrij te badmintonnen en te trainen. Meer informatie staat op de site van de vereniging: www.bckampen.nl.

Hilbrandt van Boven

 

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00