's-Heerenbroek kan nederlaag niet voorkomen in restant

'S-HEERENBROEK ? Vierdeklasser 's-Heerenbroek is er niet in geslaagd om de 1-2 achterstand tegen Swift '64 goed te maken. Op 5 september werd dit duel gestaakt in de 62ste minuut. Dinsdagavond kreeg 's-Heerenbroek in het restant nog een treffer om de oren.

De eerste competitiewedstrijd verliep dramatisch voor 's-Heerenbroek. De ploeg verloor Sander Pelgrom met een dubbele armbreuk. Omdat de ambulance lang op zich liet wachten, werd het duel gestaakt.

Dinsdagavond werden de resterende minuten gespeeld. 's-Heerenbroek wilde vol druk zetten op Swift en zo alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen. De rollen waren echter omgedraaid. Het kwalitatief betere Swift ging er vol op en gaf 's-Heerenbroek zeer weinig ruimte. De thuisploeg had niets te vertellen. Een fout van Wilhelm Kroeze leidde tot de 1-3. Swift had nog vaker kunnen scoren, maar raakte drie keer de paal.