KBZ hobbywinkel gaat digitaal

Algemeen

De Kamper hobbywinkel, Kreatief Bezig Zijn, is niet voor navelstaarders, dat past niet bij de aard van eigenaresse, Meintje Koster. Met haar hobbywinkel aan de Bovennieuwstraat kan ze, sinds de oprichting in 1986, terugkijken op een mooie staat van dienst, waarin vernieuwing met regelmaat, een terugkerende factor bleek.

Hypes en trends
KBZ heeft veel veranderingen, trends en hypes zien komen en gaan. Kleur- en bouwplaten, sjaals en omslagdoeken haken zijn momenteel erg in. Ook breien is weer helemaal terug. Belangrijk in het aanbod zijn verder de verschillende verfsoorten met de toonaangevende merken als Winsor & Newton, Liquitex en Le Franc & Bourgeois.
En dat zie je ook direct in de winkel van KBZ, maar de basisfundamenten van de winkel, persoonlijke service en vakkennis, zijn en blijven de vaste waarden.

De webwinkel www.kbzkampen.nl is net goed en wel uit de startblokken en bevat al meer dan 500 verschillende artikelen. De shop beschikt ook over een uitgebreide zoekfunctie. \\\"Dat scheelt klanten tijd\\\'\\\', aldus Meintje Koster, die bewust heeft gekozen voor een mobielvriendelijke webshop. \\\"Bijna iedereen heeft een mobiel apparaat, dat betekent dat je niet om een mobielvriendelijke shop heen kunt,\\\" besluit Meintje Koster.
Wie online eens even poolshoogte wil nemen kan terecht op www.kbzkampen.nl. Wil je rondkijken in de stenen vestiging, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Via de button binnenkijken kunnen bezoekers een virtuele tour door de winkel maken.