Afbeelding
foto Gemeente Kampen

Burgerpeiling ‘Waar staat Kampen’ gaat van start

Algemeen

KAMPEN - Wat vindt u van de voorzieningen in uw buurt? Voelt u zich thuis in uw buurt? Maakt de gemeente u voldoende deelgenoot van plannen? De gemeente wil graag weten hoe u denkt over uw buurt en de gemeente. Daarom wordt er binnen de gemeente periodiek de Burgerpeiling ‘Waar staat Kampen’ uitgevoerd. 

De Burgerpeiling is een veel gebruikte vragenlijst in gemeenten en levert volgens de gemeente betrouwbare en vergelijkbare inzichten op. Hiermee kunnen de omstandigheden en behoeften van buurten worden geïnventariseerd. Het stelt de gemeente in staat om prioriteiten te stellen en met inwoners in gesprek te gaan over verbeteracties en de samenwerking met buurtbewoners en organisaties daarin. 

De resultaten van de Burgerpeiling worden gepubliceerd op www.waarstaatjegemeente.nl.De afdeling Informatievoorziening van de gemeente Zwolle voert dit onderzoek uit voor de gemeente Kampen. De leden van het digitaal burgerpanel Kampen worden deze week per mail uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek. “We zijn ook benieuwd naar uw mening over Waar staat Kampen. Daarom nodigen we u van harte uit om mee te doen aan het onderzoek”, aldus het bericht van de gemeente Kampen. Per huishouden kan één persoon de vragenlijst invullen. U vindt de vragenlijst via de link kampen.nl/waarstaatkampen. Dit kan tot en met 15 november. De resultaten van het onderzoek worden volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) anoniem verwerkt.

Fred Sollie

Afbeelding
Eerste plekken Vrijmarkt IJsselmuiden al gereserveerd Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Het Qu&Du (dok) concert in de Burgwal (3 foto's) 3 foto's instagram 9 uur geleden
Afbeelding
COA vraagt vergunning aan voor opvang 'Kamper' ontheemden aan Hilbert van Dijkstraat Algemeen 12 uur geleden