Afbeelding

Charlies klaar voor het najaar

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Charlies Jeans & Casuals presenteert ook deze winter een uitgebreide, veelzijdige collectie. Met erkende merken als Red-Rag, G-Star, Cast Iron, PME Legend, Kuyichi, Rino & Pelle, Dstrezzed, Cowboysbelt, Cowboysbag en No Excess heeft de collectie weer een stoer karakter.


Bij de jeans spelen zwarte en grijze tinten, naast blauw, een belangrijke rol. In de collectie zien we steeds meer smallere fits. Door het gebruik van stretch (slim fit) gaat dit zeker niet ten koste van het draagcomfort. Klanten kunnen ook kiezen voor tapered fit. Deze broeken zitten iets ruimer en zijn smaller van onderen. De straight fit zijn de reguliere broeken, voor mannen met ruimere bovenbenen.

PME Legend zorgt weer voor vernieuwing. Dit merk komt met de revival van de Commander, Avioter en Baremetal. Deze modellen waren eerder een groot succes en daar haakt PME op in. De aangepaste modellen zijn voorzien van stretch, wat het draagcomfort aanzienlijk verbetert. Er is keuze uit diverse kleuren. Ook treft de klant bij Charlies diverse twill broeken aan in de kleuren kaki, zand, blauw en zwart.

In de totale collectie van Charlies zijn naast de grijs-, zwart- en blauwtinten de nieuwe kleuren steenrood, groen en bruintinten aanwezig. Dit is ook terug te zien in de jassencollectie. Er zijn diverse leren jassen, maar er is ook keuze uit wol, katoen en nylon. Naast de bomberjacks zijn er de jassen op heuplengte en Parka's. Daarnaast kunnen de klanten terecht voor sportieve en nette blazers.
Kom langs en laat u overtuigen. Klanten kunnen zich bovendien laten informeren over de voordelen van de klantenpas van Charlies.

Charlies Jeans & Casuals
Oudestraat 168 Kampen
(038) 331 4877