Afbeelding

De Kleine biedt al tachtig jaar kwaliteit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De nieuwe collectie van Kinderspeciaalzaak de Kleine is binnen. Goed nieuws voor ouders die hun kinderen graag modieus kleden, met perfect zittende kleding van hoge kwaliteit. Want kwaliteit dat is het sleutelwoord voor eigenaar Ab-Wim de Kleine die dit jaar de tachtigste verjaardag van zijn familiebedrijf vierde.

Een bedrijf dat zolang bestaat, daar mag je best trots op zijn. Dat is Ab-Wim dan ook. Hij glundert als hij de aandacht vestigt op enkele krantenknipsels aan de muur over de historie van de zaak. "Wat is in al die jaren onze kracht geweest? Bij ons staat kwaliteit altijd op één. Om dat te benadrukken, voeren wij sinds kort ook het motto 'kwaliteit sinds 1935'."

De gedrevenheid om alleen het beste aan te bieden, komt goed tot uiting in de merken die de speciaalzaak voert. Met merken als Z8, Name It en Joolz, wordt duidelijk dat hier geen concessies aan kwaliteit worden gedaan. Wie een kijkje neemt in de kleurrijke winkel van De Kleine ziet meteen dat ook tegen heel concurrerende prijzen kan. Met name de kleding van Name It is aantrekkelijk geprijsd en zeer eigentijds, met pasvormen zoals de bekende Slim Fit. Wie houdt van combineren is bij het hippe merk Dress Like Flo aan het goede adres. Met deze kleding is een goed passend setje in een handomdraai gekozen.

Andere klinkende namen uit de collectie zijn: Vingino, Retour Jeans, BFC, Geisha en Jubel. Terug van weggeweest zijn de kinderwagens die een tijdje uit het assortiment waren. Ab-Wim merkte dat er toch vraag was onder zijn klanten en dus besloot hij de topmerken, Bugaboo, Joolz en Mutsy, opnieuw aan te bieden. "We willen toch graag iedereen van dienst zijn".

En wat als iets te groot is om te vervoeren? "In veel gevallen pak ik dan de auto en breng ik het zelf even", lacht De Kleine. "Een dergelijke service is voor ons gewoon vanzelfsprekend. Wie bij ons binnenkomt weet gewoon dat hij op service kan rekenen."

Kinderspeciaalzaak De Kleine
Oudestraat 157
8261 CL, Kampen
(038) 33 13 573

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00