Afbeelding

Het is najaar bij Janse mode!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Janse mode aan de Oudestraat in Kampen is het najaar al volop begonnen. De in het voorjaar verbouwde winkel ziet uit met de nieuwe najaarscollectie met hoogwaardige stoffen en warme kleuren rijk uit. Het toonaangevende modebedrijf met 14 winkels en een webshop verrast het hele jaar door met een continue aanvoer van nieuwe collecties volgens de laatste trends. Bij Janse mode women is altijd wat nieuws te ontdekken en dat maakt uw bezoek meer dan waard.

Kleuren en trends
We zien een sterkte trend naar serene styling. Het gaat om stilte en de kunst van het weglaten. Het beeld is clean, simpel en puur. De najaarscollectie is kleurrijk. Zo zien we naast het vertrouwde zwart en wit, zachte pastelkleuren met als belangrijkste pasteltint zacht roze. Daarnaast wordt de basis gevormd door grijs in allerlei gradaties, blauw en camel. Kobalt, rood en groen zijn de wat meer uitgesproken kleuren van dit seizoen. Comfort is belangrijk dit najaar. Dit zien we terug in de vele capes, vesten en pullovers. Daarnaast spelen imitatiebont en leer een belangrijke rol.

Merken
In het jonge bereik wordt bij Janse mode de toon gezet door merken als Esprit, Geisha, Esqualo, Freequent, Supertrash en Summum. Voor een representatieve outfit kunt u goed slagen met merken als Betty Barclay, Expresso, Juffrouw Jansen, Taifun, Poools en Monari. In het iets klassiekere bereik wordt met Gerry Weber, Just White en Frank Walder een actueel en kleurrijk assortiment gebracht. Ook broeken met een uitstekende pasvorm koopt u bij Janse mode. Cambio, Brax, Zerres en Please voeren hier de boventoon. In het exclusieve en hoogmodische bereik treft u een uitgebreid aanbod van Cassiopee, Marc Aurel, No mans's Land en Blonde N0. 8. Nieuw in de collectie van Janse mode is het merk HV Polo. Stijlvol, van hoge kwaliteit met een sportief karakter, dat is HV Polo. Daarnaast staat Janse mode al sinds jaar en dag bekend om haar uitgebreide jassencollectie met merken als Creenstone, Beaumont, Gil Bret, Rhino & Pelle en heel veel andere merken.

Spaar mee!
Ook dit seizoen kunt u bij Janse modecheques sparen. Het voordeel loopt snel op want bij iedere besteding van ? 25,- ontvangt u een modecheque t.w.v. ? 2,50. Zo ontvangt u bij besteding van bijvoorbeeld ? 200,- maar liefst ? 20,- aan modecheques.

Open huis met gratis shawl
Aanstaande zaterdag 19 september heeft Janse mode haar open huis en kan iedere klant onder het genot van een drankje en een hapje de nieuwe collectie ontdekken. Bovendien ontvangt u tijdens het open huis bij aankoop vanaf ? 75,- een leuke shawl cadeau. Na uw bezoek stapt u zo het nieuwe jaargetijde in want bij Janse mode wordt aan iedere outfit een unieke touch gegeven door de spannende mix van merken. Filiaalmanager en inkoopster Rita Kranen staat met haar enthousiaste team voor u klaar! U bent van harte welkom bij Janse mode.

Janse mode women, Oudestraat 59, Kampen. www.jansemode.nl