Afbeelding

Lijfstijl Mode koppelt stijl aan persoonlijkheid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De stijl van een vrouw is gekoppeld aan haar persoonlijkheid, niet aan haar maat. Dat is de slogan van Lijfstijl Mode in Emmeloord, en ook dit najaar kan iedere vrouw haar eigen stijl en smaak bepalen in een zeer uitgebreide collectie.

Lijfstijl Mode mag zich al 19 jaar 'hofleverancier' noemen op het gebied van de bekende merken van de grotere maten, zoals Exelle, X-Two, Twister, Chalou/ Sempre Piu. Merken met een eigen stijl en bijzondere uitstraling zijn Ophilia, Rimini, Prisa, Boris en Zuzabart.

De collectie voor het najaar bevat ook een ruime sortering in rokken, jurken en tunieken in verschillende lengtes en ook mooie kleding voor de bruidsmoeder is ruimschoots aanwezig.
Ook dit najaar heeft Lijfstijl Mode weer kleurrijke en gezellige Modeshows op woensdag 16 september in de winkel. De eerste show vindt plaats om 14.00 uur de tweede om 19.30uur.

Tijdens deze modeshow introduceert Lijfstijl Mode ook haar eigen label onder de naam Your Style by Lijfstijl Mode. Een collectie die inspeelt op de directe vraag met betrekking op kleuren en laatste trends op gebied van de mode. Zo omvat de collectie een ruime keus in verschillende stijlen en ook in verschillende prijscategorieën. Het gaat veelal om tunieken en shirts in natuurlijke materialen en dat alles van maat 48/50 tot en maat 60. "Daar waar veel fabrikanten bij maat 50/52 stoppen springen wij in op die vraag naar de grotere maten." Bovendien kan Lijfstijl met haar eigen lijn inspringen op de wensen van de klanten. "Dat is een extra service die wij willen verlenen bij Lijfstijl Mode".

De modeshow biedt een unieke gelegenheid om de kleding geshowd te zien bij vrouwen met een grotere pasvorm want alle modellen komen uit klantenkring van Lijfstijl Mode.

Belangstellenden kunnen plaats reserveren via 0527 - 611212 in verband met een beperkt aantal zitplaatsen. De entree is gratis. Na afloop van de show is er de gelegenheid om de kleding aan te schaffen.

Voor actuele informatie kan men terecht op www.lijfstijlmode.nl of Facebook.
Lijfstijl Mode is gevestigd aan de Lange Nering 97 Emmeloord (t.o Jumbo supermarkt) parkeerplaats voor de deur.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.