Afbeelding

Sport-Inn pakt uit met Running Tiendaagse

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Sport-Inn Kampen staat de komende weken alles in het teken van hardlopen. Tijdens de Running Tiendaagse kunnen hardlopers van 17 tot en met 27 september profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Sport-Inn geeft tijdens de Running Tiendaagse maar liefst 15 procent korting op alle runningartikelen. Daarnaast zijn er ook nog diverse specifieke aanbiedingen. Een aantrekkelijk voortuitzicht, gezien de uitgebreide collectie van Sport-Inn. De sportzaak in Kampen heeft veel keuze in hardloopschoenen, -kleding en accessoires. Erkende merken als Asics, Saucony, New Balance en Craft bepalen de collectie.

Hardlopen is momenteel zeer populair. Volgens deskundigen is er in Nederland sprake van een zogenaamde ?derde hardloopgolf'. Onderzoek heeft uitgewezen dat twee miljoen Nederlanders minimaal één keer per week hardlopen. ?Mensen willen bewegen en hardlopen kan iedereen?, zegt eigenaar Nico Overgoor van Sport-Inn Kampen. ?Hardlopen krijgt steeds meer een sociaal en recreatief karakter krijgt en steeds meer vrouwen gaan hardlopen.? Al deze trends zijn terug te zien in de collectie van Sport-Inn. Zo  is de hardloopkleding modieuzer geworden en in verschillende maten, zowel voor dames als heren, te verkrijgen.

Sport-Inn heeft een zeer complete collectie samengesteld. Van schoenen tot functionele hardloopkleding. Zoals de onderkleding van Graft. Thermoshirts zijn ideaal voor het lopen bij lagere temperaturen. Bovendien heeft Sport-Inn thermoshirts voor verschillende weertypes. Ook triatlheten kunnen terecht bij Sport-Inn. ?We hebben speciale schoenen voor de thriathlon  die je snel aan en uit kunt doen?, aldus Overgoor, die nadrukt dat Sport-Inn veel waarde hecht aan extra service. ?Klanten worden bij ons goed geadviseerd. We nemen echt de tijd. De juiste schoen voor de juiste persoon. Daar draait het om!?

Sport-Inn Kampen
Oudestraat 128 Kampen
(038) 331 55 34


Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.