Afbeelding

ATK-RTK-KOFFERBAK begroet de nieuwe Tuscon

· leestijd 1 minuut Algemeen

ATK-RTK-KOFFERBAK houdt zaterdag, ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe Hyundai Tuscon, een open dag. ?Iedereen is hartelijk welkom om de nieuwe Hyundai Tucson te komen begroeten, bekijken en een proefrit te maken?, zo laat de autozaak weten.

?Het nieuwe topmodel staat in ons theater De KOFFERBAK, samen met andere modellen uit de Hyundai familie.?

De Hyundai Tucson is een echte familieauto voor moderne mensen die gesteld zijn op design, kracht, comfort en gebruiksgemak. Maar vooral ook is het een auto voor mensen die vallen voor een stoutmoedig, sportief uiterlijk. Dankzij zijn uitgebalanceerde en eigentijdse vormgeving oogt de Hyundai Tucson stoer en sterk. Binnenin valt de Hyundai Tucson op door zijn luxe afwerking, hoogwaardige materialen en enorme ruimte.

Zakelijk rijden met een Hyundai? Een uitstekende keuze, want Hyundai heeft veel zakelijke toppers met 20 procent bijtelling. Zoals de zeer ruime Hyundai i40 1.7 CRDi Wagon met zijn extreem zuinige dieselmotor. Of de nieuwe Hyundai i30 1.6 CRDi Wagon met zijn razendsnel schakelende 7-traps automaat. De revolutionaire Hyundai ix35 Fuel Cell, die op waterstof rijdt, komt zelfs in aanmerking voor 4 procent bijtelling. Naast de presentatie van de Hyundai-modellen wil ATK-RTK-KOFFERBAK ook de mogelijkheden om te leasen presenteren. Dit in samenwerking met LeasePlan.

?Uw voordeel daarbij is dat u via uw eigen ?garage om de hoek', zaken doet met de grootste leasemaatschappij van Nederland.?
 
Kortom, een nieuw model Hyundai, autoverkoop nieuw en gebruikt en lease mogelijkheden, genoeg redenen om zaterdag langs te gaan bij ATK-RTK- KOFFERBAK aan de Ambachtsstraat 21 in Kampen.

ATK-RTK- KOFFERBAK
T: (038) 331 5940