KHC heeft geen moeite met pover WVF

KAMPEN ? KHC heeft de eerste drie punten binnen. Thuis werd WVF simpel met 2-0 verslagen.

Voor aanvang van de wedstrijd werd er een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor de overleden oud-trainer Bas Paauwe. De bekende Zwolse trainer heeft KHC twee maal onder zijn hoede gehad. Hij bracht KHC destijds naar de eerste klasse van het zondagvoetbal en had een zeer succesvol elftal. Bas Paauwe is 79 jaar geworden.

KHC begon sterk en kreeg direct enkele kansen. In de 3e minuut claimde KHC een strafschop, nadat Tom Diender onderuit werd gehaald, maar moest zich tevreden stellen met een vrije bal. Enkele minuten later werd het toch 1-0. Erik Post profiteerde na een foutje van de Zwolse sluitpost. In de 22ste minuut leek KHC op 2-0 te komen. Oog in oog met de keeper schoot de sterk spelende Brenn de Lange echter naast. Net voor rust viel de 2-0. Ibrahim Tuncer kapte enkele tegenstanders uit en mikte behendig raak.

Na rust was het een matige wedstrijd. KHC hoefde niet meer zo nodig en WVF kon geen potten breken, al kregen de bezoekers in de 51e minuut nog wel een goede kans.