Ongekende comeback Wilsum

WILSUM ? Wilsum heeft zaterdag op ongekende wijze de eerste zege van het seizoen geboekt. De ploeg boog binnen een kwartier een 1-4 achterstand om in een 5-4 zege.

Wilsum keek na drie minuten al tegen een 0-2 acherstand aan. Nadat Harmen Siedsma een kans op 1-2 liet liggen, viel even later de 0-3. Vervolgens raakte Reaal Dronten de lat en bracht de doelman van de bezoekers redding op een inzet van Jurre Heldoorn.

Wilsum begon na rust furieus. Dat bracht al snel resultaat. Harmen Siedsma kopte raak, waarbij de arbiter een overtreding van de speler van Wilsum over het hoofd zag. Tien minuten na rust kwam Reaal Dronten op 1-4. Doelman Ramon van de Wetering maakte een overtreding op de spits van de gasten. De aanvaller werd van het veld gedragen. Later bleek dat hij zijn kuitbeen had gebroken. De strafschop werd benut. De wedstrijd leek gespeeld. Helemaal toen John Veenstra twintig minuten voor tijd een strafschop miste. Even later viel alsnog de 2-4 via Wiljan van Zuthem. In de 83ste minuut kwam Wilsum op 3-4. Siedsma scoorde in de rebound. Veenstra zorgde voor 4-4 via een uithaal. In blessuretijd pakte Wilsum ook nog de winst. Na een corner viel de bal via een Reaal Dronten-speler binnen.