Pech blijft 's-Heerenbroek achtervolgen

ZWOLLE ? 's-Heerenbroek heeft zaterdag ook het tweede competitieduel verloren. Dit keer waren er diverse verzachtende omstandigheden.

Vanwege het ontbreken van de geblesseerde Sander Pelgrom, moest trainer Anton Visscher de achterhoede aanpassen. In de warming-up viel vervanger Marcel van der Kolk ook nog geblesseerd weg. In de 3e minuut liet 's-Heerenbroek een kans liggen. In de omschakeling sloeg Zwolsche Boys vervolgens toe. Acht minuten later zorgde Wiljen van Ittersum voor 1-1. Na een kwartier werkte 's-Heerenbroek de bal niet goed weg. De thuisploeg profiteerde. Vijf minuten daarna viel de 3-1. In de 26ste minuut scoorde William Dekker de 3-2. Vervolgens was er weer tegenslag voor 's-Heerenbroek. Rob Henniphof raakte geblesseerd aan zijn rug en werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daardoor moest Visscher al ruim tien minuten voor rust zijn tweede wissel toepassen. Daarmee was hij gelijk door zijn wisselmogelijkheden heen, aangezien er slechts dertien man beschikbaar waren.

Na rust was 's-Heerenbroek soms gevaarlijk, maar Zwolsche Boys trok het duel definitief naar zich toe met twee treffers.