Prijzen voor Deltaruiters

Sport

IJSSELMUIDEN ? Leden van De Deltaruiters waren afgelopen weekeinde succesvol bij verschillende wedstrijden.

Yannieck Prins eindigde met Altrido's Tosca's Caritas als tweede in Balkbrug meegedaan in Balkbrug bij het springen in het progressief parcours.

Jenou van Marle en Kyra Snoeijer waren succesvol in Hulshorst. Snoeijer behaalde met Zorro in de B-dressuur, categorie A/B, 194 punten bij de eerste proef, goed voor een tweede plaats. Bij de tweede proef was er een eerste plaats voor Van Marle met Jenou in de klasse B, categorie C/D (188 punten).

Wendy uijt de Boogaardt was op pad met Glitter en Glamour en kwam met beide paarden uit in de klasse L1. Met Glamour pakte ze een vierde plaats. Met Glamour sleept ze een vierde en derde prijs in de wacht. Met Glitter HVB wist Uijt de Boogaardt de eerste proef te winnen en eindigde ze bij de tweede proef als tweede (twee keer 197 punten.

Linda Kok is twee keer eerste geworden met haar paard Floriano in de klasse M1 bij een wedstrijd in Lelystad (199 en 202 punten).

 

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 8 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 10 uur geleden