Afbeelding

Open Dag wijkcentrum Reijersdam op 12 september

Algemeen

KAMPEN - Wie kennis wil maken met activiteiten in het wijkcentrum aan de Reijersdijk 2 in Brunnepe is welkom op zaterdagmiddag 12 september. Op die dag vindt de Open Dag plaats. Wijkcentrum Reijersdam kent volgens het bestuur 'een fijne sfeer en is betaalbaar en laagdrempelig'.

Van 13.00 tot 16.00 uur tonen diverse verenigingen, die in het wijkcentrum actief zijn, hun activiteiten. :Zowel als hobby als in competitieverband gebeurt er heel veel in wijkcentrum Reijersdam. Van schaken, dammen en biljarten tot bingo, bloemschikken en verschillende kaartspelen zoals bridgen en klaverjassen. Tevens verhuurt het wijkcentrum haar ruimtes voor bijeenkomsten en vergaderingen."
Elke woensdagmiddag is er een kinderclub en aanstaande zaterdag kunnen kinderen zich vermaken met een luchtkussen en een pannakooi. Enkele maatschappelijke organisaties uit Brunnepe presenteren zich op de Open Dag in wijkcentrum Reijersdam, zoals de Weggeefschuur en de Vrijwilligerscentrale. Ook de wijkagent zal zich melden en de koffie, thee en ranja staan voor iedereen klaar.