Afbeelding
Foto Tennekes

Hoeksteen doneeractie Voedselbank maandag 16 november van start (3 foto’s)

Algemeen

Donderdagmiddag 12 november 2020, de voedselbanken hebben het moeilijk in coronatijd. Minder aanvoer en steeds meer klanten. De Hoeksteen wil graag haar steentje bijdragen door een actie te houden voor de plaatselijke voedselbank waarbij mensen van binnen en buiten De Hoeksteen een week lang producten kunnen inleveren bij ons in de kerk.

Inlevertijden

De actie vindt plaats van maandag 16 november t/m zaterdag 21 november. De inlevertijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kunt u terecht van 09.00 tot 12.00 uur. 

Coronaproof

Inleveren kan geheel coronaproof via de hoofdingang van ons gebouw. In de zaal rechts zullen de producten ingezameld worden en vervolgens kunt u de route volgen via de andere uitgang. Vrijwilligers van de Hoeksteen zijn aanwezig om uw producten aan te nemen.

Welke producten

We hebben de voedselbank benaderd met de vraag welke producten het hardst nodig zijn en dat zijn onder andere houdbare melk, jam, thee, soep, potgroente, wasmiddelen, afwasmiddel, tandpasta en toiletpapier. Maar ook andere producten met een langere houdbaarheidsdatum zijn welkom. 

Heel IJsselmuiden doet mee

De diaconie van De Hoeksteen organiseert twee keer per jaar een inzamelingsactie voor de Voedselbank waarbij de leden van de kerk de gele tassen vullen met producten. Maar omdat we nu nog maar met 30 mensen in de kerk zitten heeft deze actie op dit moment weinig zin. Daarom doen we het nu op een andere manier en we hopen dat héél IJsselmuiden mee doet om deze actie voor de klanten van de Voedselbank tot een groot succes te maken. De vrijwilligers van De Hoeksteen staan deze week klaar om uw producten in ontvangst te nemen. 

Het adres van De Hoeksteen is Goudplevier 103 in IJsselmuiden. Voor vragen kunt u mailen naar beheer@hoeksteenkerk.nl

Afbeelding
Afbeelding
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00