Afbeelding
logo

Online banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden

Algemeen

REGIO - Op dinsdag 17 november is er van 10.00 tot 13.00 uur een online banenmarkt voor werkgevers en werkzoekenden. Heeft u personeel nodig of zoekt u een baan? Word dan lid van de LinkedIn-groep ‘Online Banenmarkt Regio Zwolle’.

De Online Banenmarkt Regio Zwolle is een besloten platform op LinkedIn met inmiddels meer dan 1000 leden. Werkzoekenden en werkgevers vinden elkaar hier in vraag naar en aanbod van werk. Werkgevers kunnen hier hun actuele vacatures plaatsen. Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen direct reageren, met werkgevers in gesprek gaan en eventueel afspraken maken. Tegelijkertijd biedt het platform werkzoekenden de mogelijkheid zichzelf te presenteren, met bijvoorbeeld een CV, pitch of sollicitatievideo.

De Online Banenmarkt Regio Zwolle is toegankelijk voor werkgevers en werkzoekenden in de breedste zin van het woord. De enige voorwaarde is dat u een actueel LinkedIn-profiel heeft. Online Banenmarkt Regio Zwolle is een initiatief van Werkgeversservicepunt Regio Zwolle. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@wspregiozwolle.nl.

Fred Sollie

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00